Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: نمایشگاه تخصصی پوشاک به منظور مبارزه با کالای قاچاق و پیوند طراح با تولید کننده است همچنین شناسه کالا را نهادینه می‌کند، زیرا شناسه کالا یکی از اقدامات خوبی بوده و باعث می‌شود کالای مجاز از غیرمجاز تمایز شود.

ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص تولید داخلی پوشاک و برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشاک، گفت: هدف اصلی ما حمایت از تولید داخلی پوشاک است و تولید پوشاک برای ما حائز اهمیت بوده، زیرا ما را از وابستگی در پوشاک رها می‌کند و باعث خوداتکایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش پوشاک اشتغالزایی بسیار بالایی دارد که با صنعت دیگر قابل قیاس نیست همچنین برای اینکه مواد خام از پنبه و نخ به پوشاک نهایی برسد ارزش افزوده‌ای ایجاد می‌کند و مشکلاتی در حوزه تولید پوشاک وجود دارد ولی با این وجود پوشاک با قیمت مناسب تولید می‌شود و تولید کنندگان جهادی کار می‌کنند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: تولید کنندگان پوشاک از هزینه‌های خود کاسته و از سود خود بسیار صرف نظر کرده اند. در برند تولید از طراحان استفاده کرده ایم تا تنوع و جذابیت کالا را در تولید لباس داشته باشیم مهم‌تر از هر چیز تولیدکنندگان پوشاک به حفظ ارزش‌های ایرانی اسلامی و صیانت از عفاف و حجاب درتولید توجه می‌کنند.

وی بیان کرد: تولید کنندگان از اتحادیه مطالبه داشتند که با وجود کار جهادی در زمینه تولید پوشاک این عمل باید دیده شود بنا به این درخواست ما نیز برگزاری نمایشگاه را در نظر گرفتیم و موفق شدیم نمایشگاه تخصصی پوشاک را در نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب برگزار کنیم که این نمایشگاه از روز سه شنبه ۲۳ مهرماه تا روز جمعه ۲۶ مهر ماه به مدت چهار روز با نام نمایشگاه تهران مدکس برگزار می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: متولی این نمایشگاه تولید کنندگان هستند و بیش از هزار متقاضی از بنگاه‌های متوسط و کوچک برای نمایشگاه درخواست داده بودند، ولی بر اساس گزینش و کارشناسی که انجام دادیم ۱۰۰ شرکت تولید کننده برتر را برای نمایشگاه گلچین کردیم تا زنجیره کامل ارزش پوشاک از طراحی، نساجی، ماشین آلات لوکس، انواع پوشاک مردانه، زنانه بچگانه و مواد اولیه را به نمایش بگذاریم.

شیرازی اظهار کرد: دو هدف برای حمایت از تولید کنندگان در نظر گرفته ایم اولین هدف این است که واحد‌های صنفی از طریق اطلاع رسانی به این نمایشگاه دعوت شوند زیرا این نمایشگاه بستر مناسبی برای معرفی تولید کنندگان به واحد‌های صنفی است دومین هدف دعوت مسئولین به این نمایشگاه برای رصد توانمندی تولید کنندگان و حمایت از آنان ها بوده تا بتوانیم  از طریق این حمایت ضمن پوشش بازار داخلی به بازار جهانی نیز با محوریت صادرات دست پیدا کنیم.

وی اذعان کرد: برگزاری این نمایشگاه به نوعی مبارزه با کالای قاچاق و پیوند طراح با تولید کننده است همچنین شناسه کالا را نهادینه می‌کند، زیرا شناسه کالا یکی از اقدامات خوبی بوده و باعث می‌شود کالای مجاز از غیرمجاز تمایز شود.

 

بیشتر بخوانید: اقدام دولت در راه‌اندازی شهر پوشاک گامی برای حمایت از تولید است/ فروش؛ مشکل اصلی صنعت پوشاک

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی پوشاک ایرانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی پوشاک ایرانی تولید کنندگان شناسه کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان