Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به عدم ساماندهی بازار پوشاک گفت: وجود مدیریت ۳۰ ساله بر اتحادیه پوشاک شرایط را برای ساماندهی و کنترل این حوزه با مشکل روبه رو کرده است. ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمد امامی امین امروز در جمع خبرنگاران با اشاره وجود مشکلات مدیریتی در حوزه پوشاک اظهار داشت: 30 سال است شاهد یک مدیریت ثابت در اتحادیه پوشاک هستیم، این در حالی است که بر طبق علم مدیریت فرد هر چقدر توان مدیریت در یک زمینه خاص را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از یک زمانی به بعد دیگر نمی‌تواند شرایط را اداره و مدیریت کند.

وی بیان کرد: در بحث قاچاق کالا و پوشاک در حال حاضر با توجه به اینکه ورودی‌ها تحت کنترل شدیدی قرار دارند شرایط برای حمایت از تولیدکننده داخلی با توجه به سابقه و تجربه ایران در زمینه تولید پوشاک ایرانی فراهم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران افزود: ما کشوری هستیم که در سال‌های گذشته صاحب برند در زمینه کالا و پوشاک ایرانی بودیم و پوشاک ایرانی در سایر کشورها عرضه می‌شد، کارخانجات نساجی ایران قدمتی بیش از تاریخ تأسیس یک کشور دارند، اما متأسفانه امسال در این حوزه با مشکلات بسیاری روبه‌رو شدیم.

تهران|«برندسازی» حلقه مفقوده رونق صنعت پوشاک در شهرستان ری استمارک‌های تقلبی بر پیکره پوشاک مازندران؛ نظارت باید کارشناسانه باشدروایت خبرنگار تسنیم از بازار لباس در کرمان؛ مارک خارجی برتن پوشاک ایرانی

امامی امین با اشاره به برون‌سپاری دولت در زمینه پوشاک تصریح کرد: با همه اتفاقاتی که در راستای حمایت از تولیدکننده داخلی وجود دارد اما برای تولیدکننده امکان ملاقات با مدیر اتحادیه وجود ندارد و به ناچار باید مشکلات خود را از مجرای مباشرین وی پیگیری کند و در واقع مدیر اتحادیه یک حالت قدسی برای خود درست کرده است.

وی ادامه داد: زمانی که وارد بحث قاچاق کالا می‌شویم مافیایی مشاهده می‌کنیم که اقدامات در زمینه ساماندهی بازار، مواد اولیه و خرید پارچه را با مشکل روبه‌رو می‌کند، البته شخص خاصی مدنظرم نیست اما سخنم این است که اگر فردی نمی‌تواند شرایط را کنترل و ساماندهی کند باید از آن حوزه خارج شده و مسئولیت را به شخص دیگری واگذار کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به عدم رضایت تولیدکننده و مصرف‌کننده از شرایط فعلی بازار پوشاک بیان کرد: دلیل اصلی عدم ساماندهی وضعیت بازار است، لباس از زمانی که تولید می‌شود تا زمانی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد گاهاً 200 درصد افزایش قیمت پیدا می‌کند.

امامی امین در پایان خاطرنشان کرد: درخواست ما این است کسانی که متولی کار هستند اگر واقعاً توانایی اداره این صنف بزرگ با چندین هزار واحد تولیدی پوشاک در استان تهران را ندارند مدیریت را به دیگری واگذار کنند که در این راستا تلاش داریم با هماهنگی‌های صورت گرفته با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به ساماندهی این بخش هرچه سریع‌تر اقدام شود چرا که اتحادیه باید پاسخگو باشد و ما قطعاً از حقوق مصرف‌کننده کوتاه نخواهیم آمد.

انتهای پیام/ز

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۹۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • رتبه اول استان یزد در زمینه رشد بارندگی
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • تردد در معابر منتهی به میدان کتاب ساماندهی و کانالیزه شد
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران