Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-رئيس اتحاديه پوشاک تهران ار توقف ثبت سفارش براي واردات پوشاک خارجي به دليل به دليل عمل نکردن به دستورالعمل نحوه صدور گواهي فعاليت نمايندگان و شعب شرکت‌هاي خارجي عرضه‌کننده پوشاک در ايران که در نيمه سال گذشته صادرشد، خبرداد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از جهان اقتصاد، ابوالقاسم شيرازي در شرايطي از اين تصميم خبرداده‌است که در حال حاضر حضور برخي برندهاي پوشاک خارجي بالاخص برندهاي کشور ترکيه که عرضه کننده پوشاک با کيفيت پايين هستند، بازار فعالان اين صنف و صنعت پوشاک را تحت‌الاشعاع قرارداده و بسياري از واحدهاي توليدي و صنفي در معرض تعطيلي قرارگرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين در حالي است که واردات پوشاک از کشورهايي چون ترکيه و پاکستان مشمول تعرفه ترجيحي است، شرايطي که موجب شده بازار پوشاک کشور خصوصا در شهرهاي برگ مورد هجوم محصولات کشور ترکيه قرارگيرد.
حضور برندهاي پوشاک ترک در بازار ايران تا به جايي پيش رفته که برخي از اين برندها در هر يک از شهرهاي بزرگ چندين شعبه بزرگ راه‌اندازي کرده و به واسطه عرضه پوشاک ارزان و البته با درجه کيفي بسيار پايينف سهم قابل توجهي از بازار را به خود اختصاص داده‌اند.
حال بايد ديد دولت تا کجا بر اين تصميم خود پافشاري کرده و در برابر فشارهاي داخلي و خارجي افراد و گروه‌هايي که از واردات پوشاک انتفاع دارند و همچنين فشار سياسي دولت ترکيه براي تداوم موافقتنامه تجارت ترجيحي بين دو کشور مقاومت خواهد کرد و اين اتفاق مي‌تواند محکي براي سنجش عيار عزم دولت در حمايت از توليدات داخلي باشد.
دراين خصوص رئيس اتحاديه پوشاک در گفتگو با فارس با اشاره به دستورالعمل صدور گواهي فعاليت نمايندگان و شعب شرکت‌هاي خارجي عرضه کننده پوشاک گفت: از آنجا که هيچ کدام از برندهاي واردکننده پوشاک وارداتي مشمول اين دستورالعمل نمي‌شوند، واردات پوشاک متوقف شده است.
ابوالقاسم شيرازي رئيس اتحاديه پوشاک تهران گفت: ثبت سفارش واردات پوشاک متوقف شده است.
وي با اشاره به دستورالعمل نحوه صدور گواهي فعاليت نمايندگان و شعب شرکت‌هاي خارجي عرضه‌کننده پوشاک در ايران که در اواسط سال 95 ابلاغ شد، گفت: واردکنندگان پوشاک پيش از اين بايد، درخواست واردات خود را در مرکز توسعه صادرات وزارت صنعت و معدن ثبت مي‌کردند و سپس مطابق آن مي‌توانستند کالاي درخواستي خود را از گمرک ترخيص و به کشور وارد کنند.
شيرازي افزود: مطابق دستورالعمل مذکور کليه واردکنندگان پوشاک بايد براساس دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت و در راستاي جلوگيري از واردات پوشاک قاچاق، گواهي واردات پوشاک را از مرکز امور اصناف ايران اخذ کنند.
رئيس اتحاديه پوشاک تهران با تأکيد بر اينکه طبق اين دستورالعمل، تنها اشخاص حقوقي (شرکت‌هاي تجاري) قادر به واردات پوشاک هستند، بيان داشت: در دوسال ابتدايي واردکنندگان و نمايندگان رسمي واردات پوشاک بايد حداقل 20 درصد ارزش ريالي واردات را در داخل توليد کنند که اين موضوع کمک خوبي به توليد و اشتغال مي‌کند.
شيرازي گفت: واردکنندگان موظفند از توليدي که در داخل کشور با برند ثبت شده انجام مي‌شود، حداقل 50 درصد را به بازارهاي هدف صادر کنند.
رئيس اتحاديه پوشاک تهران با بيان اينکه مطابق دستورالعمل مذکور هيچ کدام از برندهايي که تاکنون به کشور پوشاک وارد مي‌کرده‌اند، مشمول دستورالعمل جديد نمي‌شوند، تصريح کرد: بنابراين ثبت سفارش واردات پوشاک متوقف شده است، تا وارد‌کنندگان خود را مطابق شرايط دستورالعمل تطبيق دهند.
وي افزود: دستورالعمل واردات پوشاک از زمان ابلاغ معلق بود، اما وزير صنعت در اواخر سال 95 کارگروهي براي اجرايي شدن آن تعيين کرد و کارگروه مأموريت يافت، تا موانع اجراي آن را از سر راه بردارد.
شيرازي با بيان اينکه هم‌اکنون ثبت سفارش واردات پوشاک متوقف شده است، گفت: بنابراين پوشاک از گمرکات کشور هم ترخيص نمي‌شود، مگر اينکه پوشاک وارداتي کدگذاري شود و وارد‌کنندگان هم برند حود را در مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت و معدن ثبت کنند و مطابق دستورالعمل واردات پوشاک عمل کنند.
علي شفائي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی